Gust Autentic Logo

Fabrica de bere Ursus

Organizari evenimente

Organizarea unui eveniment, fie el din viața personală, fie din cea profesională, te consumă și te face să îți canalizezi întreaga energie asupra sa pentru a te asigura că  fiecare aspect va fi impecabil, uitând, astfel, să te bucuri și tu de clipele memorabile alături de familie, prieteni sau colegi! Întrucât știi deja că pentru noi tu ești cel care contează, iar zâmbetul de pe fața ta este confirmarea reușitei noastre, poți lăsa pe mâna noastră organizarea și planificarea momentelor unice din viața ta!

Indiferent că vorbim despre o aniversare, o petrecere privată, organizată de compania ta, sau o cină alături de cei dragi, Euphoria Biergarten îți oferă toate serviciile de care ai nevoie pentru ca fiecare aspect al evenimentului tău să fie ireproșabil! Poți opta pentru o petrecere afară, pe terasa generoasă de care dispunem sau – dacă ești adeptul unor evenimente puțin mai intimeinteriorul locației este exact ceea ce cauți.

În ceea ce privește răsfățul papilelor gustative ale invitațiilor tăi putem să te asigurăm de faptul că aceasta este prioritatea noastră. Vă punem la dispoziție cele mai proaspete si delicioase preparate culinare, bucurându-vă în acest fel de o experiență culinară cu gust autentic.

NE GASESTI AICI

Fabrica de bere Ursus

We LOVE food!

Organizari evenimente

VISIT US

Biergarten mic

Banut

Banutmic

Banut music hall e